Novice in obvestila

Zaprosilo za informacije
10. 11. 2021

Policijska postaja Cerknica obravnava prometno nesrečo II. kategorije, ki se je zgodila 8. 11. 2021 ob 6.40 v Cerknici na Cesti 4. maja (pri Kulturnem domu). Navedenega dne je neznani voznik, višjega vozila bele barve z odbijačem črne barve trčil v mlajšega mladoletnika, ki je vozišče prečkal po označenem prehodu za pešce na poti na avtobusno postajo. Pri trku je pešec padel po vozišču in se pri tem lažje telesno poškodoval. Do trka je prišlo na sredini voznega pasu v smeri Martinjaka.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče Policisti policijske postaje Cerknica naprošamo vse voznike, ki so peljali v smeri Rakeka in so mladoletniku ustavili pred prehodom za pešce, prav tako vse ostale udeležence v prometu, za kakršno koli uporabno informacijo za razjasnitev dejstev in okoliščin prometne nesreče.

Ravno tako naprošamo občane, da kakršnekoli informacije o prometni nesreči posredujejo na anonimni telefon ali na PP Cerknica.  Prav tako pozivamo voznika, da se zglasi na Policijski postaji Cerknica.

 

Samo skupaj lahko poskrbimo za varnost nas vseh, še posebej pa za varnost ranljivih skupin v cestnem prometu.

 

Policisti policijske postaje Cerknica

01/ 70-90-670

Na glavno vsebino