Novice in obvestila

Vabilo – Podjetniški inkubator Perspektiva
18. 02. 2021

PODJETNIŠKI INKUBATOR PERSPEKTIVA VABI V PODJETNIŠKO ŠOLO NAŠA PERSPEKTIVA

 

Podjetniški inkubator Perspektiva vabi vse, ki imate svojo poslovno idejo, pa le-ta še ni povsem uresničena, da se pridružite podjetniški šoli NAŠA PERSPEKTIVA.

 

Naša perspektiva 2021 je brezplačna podjetniška šola, ki se izvaja v sodelovanju z Občino Postojna in bo potekala v obliki e-izobraževanj in 3-mesečnega mentorskega programa, namenjena pa je inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom s perspektivnimi podjetniškimi idejami, ki si želijo podpore  pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij. V okviru programa bodo udeleženci pridobili podporo izkušenih mentorjev pri razvoju svoje podjetniške ideje, aktualna podjetniška znanja, oblikovan poslovni načrt za uspešno realizacijo podjetniške ideje in pa mreženje ter nova poznanstva. Letošnji nagradni sklad za najboljše podjetniške ideje je v vrednosti 15.000 eurov.

Vašo prijavo v program pričakujejo do 22.2.2021.

 

 

“To, da sem se prijavila v natečaj Naša Perspektiva, je bila moja najboljša odločitev. S pomočjo strokovnih in predanih mentorjev je moja poslovna pot dobila fokus, moja vprašanja so dobila odgovore in sanje so začele postajati realnost.” Maja Lapajne, Naj pitch 2020

 

»Podjetniški inkubator Perspektiva ima zaradi osebnega odnosa do vseh udeležencev največjo prednost. Program Naša perspektiva je spodbudil razvoj moje ideje v posel. Danes lahko rečem samo hvala ekipi PIP-a.« Isak Suljanović, Naj ideja 2020

 

 

Uresničite svoje zamisli, izkoristite priložnost ter osvojite znanja, s katerimi lahko zakorakate in uspete v svetu podjetništva.

 

 

Več informacij:

Jana Nadoh Bergoč (jana@inkubator-perspektiva.si, 051 311 656)

 

Prijava v podjetniško šolo:

Povezava do poziva Naša perspektiva 2021

 

Oglejte si lanskoletne utrinke in izkušnje udeležencev ter se pridružite podjetniški šoli!

Skip to content