Teden za mlade, ki se odločajo za poklic

Med 14. in 19. oktobrom 2013 bodo potekale aktivnosti za promocijo poklicev v Notranjsko-kraški regiji. Namen promocije je spodbuditi mlade, da se v večji meri odločajo za poklice, po katerih povprašujejo delodajalci v regiji ter obenem spodbuditi podjetja, da razpišejo štipendije za tiste poklice, za katere se zanimajo mladi.
Datum: 10. oktobra, 2013
Osrednji dogodek se bo odvijal na Šolskem centru v Postojni, 17. oktobra, od 9.00 do 14.00, tekom celega tedna pa bodo potekali dnevi odprtih vrat pri delodajalcih. V okviru promocije bodo osnovnošolci, njihovi starši in svetovalni delavci lahko iz prve roke dobili podrobne informacije o različnih poklicih.

Promocijo organizira RRA Notranjsko-kraške regije v sodelovanju z GZS OZ Postojna, Šolskim centrom Postojna, Srednjo gozdarsko in lesarsko šolo Postojna, OOZ Cerknica, Ilirska Bistrica, Logatec in Postojna, ZRSZ, OS Koper, Uradom za delo Postojna in Zavodom Znanje Postojna. Dogodek je del aktivnosti v Regijski štipendijski shemi, ki jo sofinancira Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Več o dogodku si lahko preberete na www.rra-nkr.si.

Dodatne informacije in razpored dogodkov dobite preko elektronskega naslova info@rra-nkr.si in po telefonu 05 721 22 40 ali 05 721 22 48.

Skip to content