Novice in obvestila

Sprememba odpiralnega časa v poletnih mesecih Lekarne Ljubljana
07. 06. 2024

Na delovanje lekarn vedno bolj vpliva pomanjkanje lekarniških farmacevtov. V Lekarni Ljubljana smo tako primorani odpiralne čase lekarn in lekarniških podružnic prilagajati in jih v poletnih mesecih v posameznih enotah skrajšati oziroma enote začasno zapreti – v tem času bomo zagotovili preskrbo z zdravili in drugimi izdelki v bližnjih lekarnah.

Poletni odpiralni čas Lekarniške podružnice Stari trg:

od 1. 7. do 31. 8. 2024
pon., tor., čet., pet.: 8.00—15.00

sre.: 10.00—17.00
sobota, nedelja in prazniki zaprto

 

Spremembe odpiralnih časov lekarn lahko preverite na spletni strani www.lekarnaljubljana.si/poslovalnice ali prek telefonske številke 01 23 06 100.

V Lekarni Ljubljana izvajamo različne aktivnosti za ohranjanje strokovnega kadra, vendar je treba ključne spremembe izvesti na ravni države. Pristojno ministrstvo že več let opozarjamo na kadrovsko problematiko v naši dejavnosti in si prizadevamo za skupno iskanje rešitev. V kolikor s strani ministrstva še naprej ne bo odziva in sprejetih ustreznih ukrepov, se bo dostopnost do lekarniških storitev v prihodnje žal še poslabšala.

Prosimo vas za razumevanje in podporo. V Lekarni Ljubljana se bomo tudi v prihodnje trudili za kakovostno in dostopno izvajanje lekarniških storitev.

LL Logotip Horizontalni
Na glavno vsebino