Novice in obvestila

SBC pri vas
26. 01. 2023

Grosuplje – SBC – Klub slovenskih podjetnikov je bil danes na prvem iz serije obiskov po slovenskih regijah. Z obiski klub vzpostavlja partnerstva za razvoj boljšega podjetniškega okolja ter na področju načrtovanja industrijskih in regionalnih projektov. »Danes je dan, da se povezujemo. Naš cilj je, da naredimo premike,« so na dogodku v Družbenem domu Grosuplje ugotavljali sogovorniki: Joc Pečečnik, predsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, dr. Peter Verlič, župan Občine Grosuplje, in Peter Strnad, župan Občine Ivančna Gorica.

 

»SBC se zavzema, da bo Slovenija boljša, poštena, da ne bo revnih. Ne pristajamo na to, da nas bo kdo klical kapitalisti ali tajkuni. Naš namen je, da v tej družbi dodajamo in ustvarjamo, zato smo se v klubu odločili, da se bomo tudi mi približali lokalnim skupnostim, saj lahko le tako dosežemo več,« je povedal predsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov Joc Pečečnik.

 

Predsednik SBC in župani so podpisali pismo o nameri, s katerim so se zavezali medsebojnemu sodelovanju in iskanju rešitev za razvoj, večjo blaginjo, lokalni napredek in krepitev policentričnega razvoja države.

 

Dogodka se je udeležilo več kot 100 podjetnikov in predstavnikov lokalnega okolja.

 

Sporočilo za javnost

Na glavno vsebino