Novice in obvestila

Ob koncu uspešnega izobraževalnega leta zremo z navdušenjem v naslednjega
24. 06. 2024

Na Ljudski univerzi Postojna se zaključuje še eno uspešno izobraževalno leto. Letošnjih programov se je udeležilo več kot 1000 slušateljev, ki so se udeležili pestre palete izobraževalnih vsebin.

Vizija Ljudske univerze Postojna je postati vodilni center vseživljenjskega učenja na v regiji, ki s svojim delovanjem prispeva k osebnemu, poklicnemu in družbenemu razvoju posameznikov in skupnosti. V okviru te vizije smo v preteklem letu ponudili raznolik nabor programov, ki so pokrivali različna aktualna področja (tuji jeziki, računalništvo in IKT,  podjetništvo, osebnostni razvoj,  trajnostno bivanje in še mnogo drugega). Poudarek dajemo strokovni in kakovostni izvedbi, v katero vpletamo sodobna spoznanja o andragoških praksah. Trudimo se, da so ponujene izobraževalne priložnosti čim bolj dostopne vsem prebivalcem regije.

Poleg rednih programov smo na Ljudski univerzi v iztekajočem se letu organizirali tudi številne delavnice, predavanja in druge strokovne dogodke, namenjene širši javnosti. Sodelovali smo tudi v različnih lokalnih in mednarodnih projektih ter izmenjavah. Tako smo lahko poskrbeli za različne starostne in interesne skupine.

Ljudska univerza Postojna vabi vse, ki se želijo izobraževati in napredovati, da se jim v naslednjem letu pridružijo. Več o programih in možnostih izobraževanja lahko najdete na spletni strani https://www.lu-postojna.si/ ali pa se obrnete na Ljudsko univerzo Postojna na Ljubljanski cesti 2 v Postojni.

Za sodelovanje in zaupanje se zahvaljujemo partnerskim organizacijam, učiteljem in drugim zunanjim sodelavcem ter seveda zavzetim udeležencem. Vsem skupaj voščimo prijetne in sproščujoče počitniške dni.

 

Ljudska univerza Postojna

Napovednik
Na glavno vsebino