Novice in obvestila

Nov katalog izdelkov Zelenega krasa 2018
15. 11. 2018

Izdelki z dušo in okusom

Izbrati in kupiti kakovosten lokalni izdelek zdaj ni več težava, si moramo priznati ob prebiranju letošnjega prodajnega kataloga ponudbe Zelenega krasa.

V njem se predstavlja 28 lokalnih proizvajalcev in ustvarjalcev z izdelki, ki so narejeni s skrbnostjo, trudom, veseljem in zavedanjem, da je domače inlokalno vredno ohranjati.

S tem zavedanjem smo se tudi letos, že deveto leto zapored, na RRA Zeleni kras lotili priprave kataloga, s katerim dvigujemo prepoznavnost lokalnih izdelkov in pospešujemo prodajo le-teh ter krepimo našo identiteto. Pomembno mesto v katalogu imajo letos izdelki domače in umetnostne obrti, ki navdušujejo s svojo izvirnostjo, lepoto in kakovostjo ter domiselno ohranjajo vez med tradicijo, izročilom in sodobnostjo. Veseli in ponosni smo, da postaja lokalna ponudba na Zelenem krasu iz leta v leto ne le večja temveč tudi bolj raznolika. In da imamo izdelke z dušo in okusom.

Za naročila izdelkov se obrnite neposredno na prodajalce. Večino izdelkov domače in umetnostne obrti si lahko ogledate v TIC Galerija Postojna.

Katalog zelenega krasa 2018

 

Na glavno vsebino