Novice in obvestila

NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go
25. 03. 2021

Občina Loška dolina in NLB d.d. obveščata občane Loške doline, da NLB Mobilna poslovalnica Bank&Go prihaja v Stari trg pri Ložu prvič v ponedeljek, 29. marca 2021 ob 8.30 uri na tržni prostor v Starem trgu.

 

 

Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da se NLB vrača v 36 slovenskih krajev. A to pot drugače: z NLB Mobilno poslovalnico Bank&Go – edino v Sloveniji.  Banka na kolesih bo ponovno pripeljala bančne storitve v kraje, kjer ni klasične poslovalnice. Prisluhnili smo lokalnim okoljem in našli pot, da se približamo potrebam strank.

 

Mobilna poslovalnica bo v Starem trg pri Ložu vsakih 14 dni ob isti uri.

 

 

V Stari trg pri Ložu prvič pripelje v ponedeljek, 29. marca ob 8:30 uri.  Na obisku bo redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer na Tržnici v Starem trgu, Cesta Notranjskega odreda 11, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro. Natančen urnik rednih obiskov boste našli na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije.

 

Za morebitna pojasnila pa je vedno na voljo tudi NLB Kontaktni center po telefonu 01 4772000 ali prek video klica in klepeta.

Na glavno vsebino