Izobraževanje – Podjetništvo na podeželju

V sklopu Javnega razpisa za programe splošnega neformalnega izobraževanja za odrasle se bo v mesecu oktobru pričelo z izvajanjem brezplačnega programa za odrasle z naslovom Podjetništvo na podeželju.
Datum: 18. septembra, 2012

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki razmišljate o samozaposlitvi oziroma dodatni zaposlitvi, pa bi radi izvedeli več o možnih oblikah in pogojih registracije dejavnosti, načrtovanju poslovanja in promocije, davčnem vidiku podjetništva. Spoznali boste tudi kako zastaviti podjetniško idejo, da bo uresničljiva, kje je mogoče dobiti vire za njeno financiranje in katere pogoje je potrebno za to izpolnjevati. V okviru izobraževanja bodo organizirani tudi ogledi dobrih praks s področja podjetništva na podeželju.

Z izobraževanjem se bo pričelo v ponedeljek, 1. oktobra 2012, ob 16. uri v klubskih prostorih Doma upokojencev Cerknica, Videm 1. Naslednji termini srečanj so 8., 11., 15., 18., 22., 25. in 29. oktober.

Prijave sprejemamo na Ljudski univerzi Postojna, Ljubljanska cesta 2, tel. (05) 721 12 80 ali na lu-postojna@zavod-znanje.si in sicer do petka, 28. septembra 2012.

Vabilo

Prijazno vabljeni!

Skip to content