Novice in obvestila

Dejavnosti v mesecu septembru v MGC Gaber
10. 09. 2019

V sklopu programa Točke moči – Medgeneracijski center Gaber Loška dolina vas še posebej vabimo na sledeče BREZPLAČNE dogodke v septembru:Točka moči – Medgeneracijski center Gaber Loška dolina:

 

– Torek 10.9.2019 ob 17.uri USTVARJANJE ROŽNATIH PLETENIN ZA ROŽNATI OKTOBER

vabimo vas, da se nam pridružite pri ustvarjanju pletenin s katerimi bomo v oktobru ovili drevo v znak podpore vsem, ki se borijo z rakom. Dogodek poteka vsak četrtek v sodelovanju z osnovno šolo in društvom upokojencev.  S seboj prinesite kvačko in igle za pletenje.

 

– Sreda 18.9.2019, 9:30: SPREHOD ZA SPOMIN

Ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni organiziramo Sprehod za spomin. Pridružite se sprehodu. S svojo udeležbo boste podprli naša prizadevanja za boljšo ozaveščenost in prepoznavanje demence v Sloveniji. Zberemo se na parkirišču Medgeneracijskega centra Gaber, izvedli bomo krajši sprehod skupaj z Osnovno šolo Stari trg pri Ložu.

 

– *Sreda 18.9.2019, 17:30: ANGLEŠČINA PO MAVRIČNI BLJIŽNICI

Dušica Kunaver je avtorica inovativne metode Mavrična bližnjica, ki dopolnjuje šolsko klasiko poučevanja angleškega jezika. Mavrična bližnjica šolsko znanje ureja v pregledno, celostno podobo.jezikovnega mehanizma in vodi k poenostavljeni, logični, predvsem pa celostni podobi jezika.

 

Vabljeni!

 

Za označene* aktivnosti je OBVEZNA prijava na naslov sanja.vgc@gmail.com ali telefon 040 873 117

Skip to content