Novice in obvestila

2. medgeneracijski tabor Medgen borza Loška dolina
10. 04. 2015

Spoštovani prostovoljci, družinski oskrbovalci, sodelavci in ostali podporniki projekta Medgen borza!

Z veseljem vas vabimo na dvodnevni medgeneracijski tabor v Loško dolino, ki bo potekal 17. in 18. aprila v Loški dolini. Ta dva dni bomo v okviru izvajanja projekta Medgen borza v Loški dolini namenili druženju različnih generacij, spoznavanju in predstavljanju dobrih praks, promociji medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva, vseživljenjskemu učenju, pripravi na kvalitetno starost, spoznavanju kulturne dediščine…

Iz partnerskih lokalnih skupnosti (Rečica ob Savinji, Prelog in Ludbreg) bomo gostili 50 prostovoljcev in jim predstavili gostoljubnost in lepote Loške doline. Iz Loške doline pa vabimo k udeležbi 50 prostovoljcev, družinskih oskrbovalcev ter ostalih sodelavcev in podpornikov Medgen borze.

Tabor, s pričetkom v petek popoldan, na lokaciji Osnovne šole heroja Janeza Hribarja in Medgeneracijskega centra Gaber, s prvim sklopom predavanj in medgeneracijskih delavnic (kreativne, športne, turistične…) se bo zaključil z družabnim večerom. V soboto dopoldan se bo odvil drugi sklop delavnic, po skupnem kosilu pa še tretji, kateremu bo sledila zaključna slovesnost, razstava izdelkov in kulturno-družabni večer z večerjo v gostišču Mlakar.

Točen urnik in vsebino predavanj ter delavnic vam sporočimo v naslednjih dneh.

Zaradi organizacije so nujne prijave do 13. 04. 2015 na: spela.modic@loskadolina.si,

01 70 50 685, 01 70 50 671,

ali osebno v Medgeneracijskem centru Gaber

Toplo vas vabimo, da se nam pridružite.

Aktiv Medgen borze.

Na glavno vsebino