Zavod Rihtarjeva domačija - Spoznavanje samega sebe in poti odpuščanja - enodnevna delavnica

Zavod Rihtarjeva domačija vljudno vabi na enodnevno delavnico - Spoznavanje samega sebe in poti odpuščanja. Delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2016, od 10.00 do 17.00, v večnamenskem objektu Babno Polje.

Datum: 22.02.2016

Delavnico bosta vodili:

  • dr. Romana KRESS, transpersonalna psihoterapevtka
  • mag. Dušica GRGIČ, univ. dipl. psih.

Delavnica bo potekala v dveh sklopih: v prvem delu bomo spoznavali svoje psihološke vsebine, v drugem delu pa se bomo posvetili temi odpuščanja.

 

Spoznati sebe, pomeni pozabiti sebe.

V današnjem času hitenja in virtualnih aktivnosti je še posebej pomembno, da se znamo ustaviti in usmeriti pogled vase. V svojem notranjem svetu bomo našli čustva in misli, fantazije, telesne občutke, intuitivna zaznavanja in druge vsebine, ki tvorijo naš psihični svet. V raziskovanju se bomo posvetili temi odpuščanja. Koga zamera, jeza, maščevanje najbolj prizadenejo? Tistega, ki ta čustva goji, ali tistega, komur so namenjena? Prisluhnili bomo zgodbi, se srečali s primeri in – morda sebi ali komu drugemu – celo kaj odpustili?

 

Odpuščanje ne more spremeniti preteklosti, obogati pa lahko prihodnost.

Dr. Romana KRESS, dr. scient. pth., je akreditirana transpersonalna psihoterapevtka (EUROTAS, EAP) in supervizorka, dela pa na Notranjskem in v Ljubljani. Živo področje njenega zanimanja je človekova psihološka transformacija in negovanje vsega, kar k njej pripomore.

Mag. Dušica GRGIČ, univ. dipl. psih., specialistka študija duševnega zdravja v skupnosti. Teorijo izbire – realitetno terapijo uporablja pri svojem svetovalnem delu skupaj s še drugimi psihoterapevtskimi pristopi. Ukvarja se s svetovanjem, individualno in skupinsko supervizijo. Je raziskovalka poti osebnostnega in duhovnega razvoja.

Za udeležbo na delavnici je predvidena minimalna kotizacija, ki znaša 25 EUR (za člane Zavoda Rihtarjeva domačija 20 EUR).

Prispevek se plača ob prijavi po e-pošti na naslov ali na telefonsko številko 041 260 985.

V kotizacijo je vključen tudi topli obrok.

Rok za prijave je četrtek, 17. marec 2016. Število mest udeležencev je omejeno.

Kotizacijo nakažite na:

Zavod Rihtarjeva domačija │Babno Polje 67 │ 1386 Stari trg pri Ložu