Predavanje Kam na izlet?

Zavod Rihtarjeva domačija vas v nedeljo, 13. septembra 2015, vljudno vabi na predavanje Kam na izlet? Z nami bo popotnik, publicist in gornik Marjan Bradeško. Predavanje bo v Večnamenskem objektu v Babnem Polju ob 19.00 uri.

Datum: 10.09.2015

Posebna gostja Damjana Praprotnik, citre.

 

Prihajajo krajši jesenski dnevi. S svojimi toplimi barvami še posebej vabljivi, da obiščemo manj znane kraje v Sloveniji in v zamejstvu. Marjan Bradeško je svoje namige združil v knjigo, ki nam bo lahko v namig, kam na izlet.

 

Marjan Bradeško, ljubitelj kulturne in naravne dediščine, avtor številnih prispevkov nam bo v predavanju predstavil knjigo Konec tedna na izlet. V njej je avtor zbral 10 velikih tridnevnih izletov po Sloveniji in zamejstvu, s katerimi si lahko prepustite lepotam naše domovine.

Komur se mudi, pa avtor nudi še dodatnih 50 enodnevnih možnosti in izletniških idej. Seveda pa si lahko iz predlogov tudi sami sestavite svoje izlete in se prepustite naključju, odkrivanju in raziskovanju, saj je na poti po Sloveniji in njenem zamejstvu veliko lepega, neznanega, v vsakem letnem času drugačnega.

 

Ob 18.00 odprta vrata na Rihtarjevi domačiji.