Dogodki

Festival podjetništva za mlade
22. 05. 2024
Festival podjetništva

Datum dogodka:

Opis

Spoštovani,

 

Festival podjetništva za mlade “Spremeni začetnika v pravega podjetnika” je prvi tovrstni dogodek v Primorsko-notranjski regiji, ki se bo zgodil v Postojni v sredo, 5. junija, med 11. in 15. uro. 

Potekal bo v dveh delih. Od 11. do 12.30 ure se bo dogajanje odvijalo na Titovem trgu, kjer se bodo obiskovalci lahko udeležili različnih tematskih podjetniških delavnic za mlade ter poslušali zanimive in navdihujoče predstavitve poslovnih idej. Od 12.30 do 15. ure se bo prireditev selila v Kulturni dom Postojna, kjer bosta zmagovalni ekipi osnovnošolk OŠ Knežak ter OŠ Prade na nacionalnem tekmovanju podjetniških idej POPRI na okrogli mizi predstavili svojo podjetniško zgodbo, za navdih ter popestritev bo sledil motivacijski stand up.

Udeleženci festivala bodo učitelji in učenci zadnje triade osnovnih šol ter dijaki srednjih šol celotne regije. Dobrodošli so tudi vsi naključni obiskovalci, ki jih tematika podjetništva mladih zanima.

Namen dogodka je spodbuditi podjetniško udejstvovanje mladih ter jim prenesti ključno sporočilo – z ustvarjalnostjo in inovativnostjo graditi lastne podjetniške ideje, si upati in ne obupati, tudi ko pride do ovir in razpotij. In nenazadnje, ob sodelovanju Mrežnega podjetniškega inkubatorja Postojna mladim omogočiti obilo priložnosti in izkušenj za razvoj in krepitev podjetniških veščin.

 

Vabljeni v našo družbo!

Hvala!

PROSIMO, DA SVOJ PRIHOD NA DOGODEK NAJAVITE TUKAJ.

Na glavno vsebino