Novice in obvestila

Brezplačne podjetniške delavnice
26. 10. 2021

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva v novembru napoveduje štiri brezplačne dogodke, ki se bodo zgodili online in pa eden tudi v živo. Delavnice so namenjene vsem, ki se spogledujete ali pa že delujete v podjetništvu. Preverite napovednik dogodkov in si namenite vsebine, ki vas najbolj pritegnejo.

 

3. november ob 16.30

Zoom dogodek: SESTAVI PODJETNIŠKI DREAM TEAM

Na delavnici nam bo predavatelj Simon Belak predal znanje o tem, kako pridobiti in izuriti/sestaviti ekipo, s katero bomo pripeljali podjetje od čisto začetniškega start-upa do zrelega podjetja. Ekipo s katero bomo razvijali, sestavljali, testirali produkte in storitve do te mere, da bo zadovoljstvo zaposlenih merjeno z uspehom podjetja.  Obvezne so prijave TUKAJ.

10. november ob 14.00

Zoom dogodek: PREDSTAVITEV EU IN SLO RAZPISOV

Na 90 minutni delavnici bosta predavatelja Jure Tomc MBA, direktor podjetja Cresco Innovation d.o.o. za EU nepovratna sredstva in Urša Piculin Tancoš, direktorica podjejta Alias Plus d.o.o. za slovenska nepovratna sredstva predstavila vse o nepovratnih sredstvih in spodbudah tako v Sloveniji kot Evropski uniji. Obvezne so prijave TUKAJ.

10. november ob 14.30

Dogodek v živo: KREAKTIVNO MENTORIRANJE PODJETNIH IDEJ

Delavnica je namenjena učiteljem, mentorjem in vsem, ki na tak ali drugačen način podajajo znanja podjetništva in podjetnosti. Na delavnici bomo spoznali različne metode, ki jih uporabljamo, bodisi kot samostojne bodisi kot kombinacijo, v procesu snovanja market-fit produkta. Prav tako bomo spoznali tehnike, s katerimi lahko podajamo snov o podjetnosti na malo drugačen način.  Osredotočili se bomo na izbrane primere in kombinacijo metod praktično preizkusili. Obvezne so prijave TUKAJ.

16. november ob 16.30

Zoom dogodek: VSTOP NA TUJE TRGE

Vstop na tuji trg marsikateremu podjetju predstavlja velik korak na njihovi poslovni poti. Pred vstopom na tuji trg se je dobro pripraviti, saj je to predpogoj za uspešno mednarodno poslovanje in preventiva za obvladovanje tveganj. Predavatelj Andraž Gavez bo predstavil posamezna orodja, s katerimi si lahko pomagamo, izpostavil pravilnost interpretacije podatkov in orisal princip »metanja trnka«. Obvezne so prijave TUKAJ.

 

Dogodke sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Za vse informacije je MPIP na voljo na info@inkubator-perspektiva.si ali 031 257 222.

Na glavno vsebino